Imprimiu
 | 
 Recordar contrasenya
 
Escriu el teu e-mail i t'enviarem una nova contrasenya amb la qual podràs accedir.
 
Tanqueu x 
Tanqueu x 

Et pot interessar

En aquesta secció trobaràs informació útil i al dia sobre la importància de tenir cura  del cos per gaudir de la vida i també suggeriments i una guia pràctica perquè els nens i els adolescents aprenguin a menjar bé.
10 consells per a un estil de vida infantil saludable

A l’ Octubre de 2012 EUFIC, European Food Information Council, va publicar en la seva web
10 consells per a un estil de vida infantil saludable:

1. Menjar és divertit… Gaudeix del menjar!
2. L’esmorzar és un dels àpats més importants.
3. Procura prendre aliments molt variats durant el dia.
4. Fes dels carbohidrats la base de la teva alimentació.
5. Xoca aquests cinc! Menja fruita i verdura en cada àpat, i també entre hores!
6. Detalls sobre els greixos. L’excés de greixos saturats no és bo per a la salut.
7. Menja a l’hora indicada i canvia amb freqüència allò que piques entre hores.
8. Sadolla la set. Beu quant puguis
9. Tingues cura de les teves dents! Raspalla’t les dents almenys dos cops al dia.
10. Mou-te! Fes exercici cada dia.
 
 
Recordes com vas aprendre a anar en bicicleta? El més important era mantenir l’equilibri. Una vegada aconseguit , podies pedalar còmodament, perquè las rodes giressin i la bici avancés.
 
Això és precisament el què passa quan esculls el menjar adequat. Quan per fi aconsegueixes harmonitzar la quantitat i el tipus d’aliments que consumeixes, tots els òrgans del teu cos realitzen la seva missió i l’organisme funciona de manera eficaç.
 
Seguir al peu de la lletra els 10 trucs que et proposem, t’ajudarà a estar sempre sà i en forma. És tan fàcil com anar en bicicleta… una vegada que aconsegueixes mantenir l’equilibri.
 
1. Menjar és divertit… Gaudeix del menjar!
Una forma estupenda de gaudir dels àpats és fer-ho en companyia de la família i els amics, a casa o a l’escola. Resulta interessant observar què escullen els altres: què mengen els teus amics? Proves aliments diferents tots els dies? Fes-li una ullada a allò que portes a la bossa  del berenar o al que tens al teu plat. Quants tipus de fruites i verdures diferents veus?
 
2. L’esmorzar és un dels àpats més importants
De la mateixa manera que els cotxes, els autobusos i els trens no poden córrer si no porten combustible, els nostres cossos necessiten energia per funcionar. Després de passar tota una nit dormint, els seus nivells d’energia són molt baixos. De la mateixa manera, necessites un bon esmorzar, ja sigui per anar a l’escola o per anar a donar un volt el cap de setmana. Doncs bé, menja abundants carbohidrats i tindràs el bitllet! Esmorza cereals i llet, fruita o iogurt, i una torrada o pa amb carn que tingui poc greix.
 
3. Procura menjar aliments molt variats durant el dia. La recepta per a mantenir-se sà és la varietat
Per gaudir d’una bona salut, has d’ingerir a diari més de 40 nutrients diferents (com les vitamines i els minerals). Com que no existeix un aliment que els contingui tots, és molt important que seleccionis cada dia una varietat d’aliments que sigui equilibrada. En realitat, no existeix el menjar bo o dolent, així que no cal que renunciïs a allò que t’agrada. La millor manera de portar una dieta equilibrada consisteix en menjar cada dia diferents tipus d’aliments.
 
4. Quin aliment va guanyant? Fes dels carbohidrats la base de la teva alimentació
Aproximadament la meitat de les calories de la teva dieta hauria de provenir d’aliments rics en carbohidrats, com cereals, arròs, pasta, patates i pa, així que no està de més que incloguis com a mínim un d’ells en cada àpat. Prova el pa integral, la pasta i altres cereals, que t’aportaran molta fibra. Has intentat fer pa tu mateix? És divertidíssim  i fa una olor que alimenta!
 
5. Xoca els cinc! Menja fruita i verdura a cada àpat, i també entre hores!
La fruita i la verdura són els aliments més rics en vitamines, minerals i fibra. Tots hauríem de tractar de menjar-ne almenys 5 racions diàries. Per exemple, un suc de fruita amb l’esmorzar, una poma o un plàtan entre hores i dos tipus de verdura en els àpats principals. Quantes varietats pots distingir al supermercat? Per què no en proves algunes de noves?
 
6. Detalls sobre els greixos. L’excés de greixos no és bo per la salut
Prendre molts d’aquells aliments greixosos que estan tan bons ( com les patates fregides, la carn i les salsitxes fregides, els pastissos i els dolços) pot ser dolent per l’organisme. Modera’t també amb els greixos per untar amb el pa, com la mantega i la margarina. Encara que faci falta una mica de greix per obtenir tots els nutrients que necessitem, menjar amb moderació aquests aliments és menys arriscat per la salut i per la bàscula, de manera que, si l’àpat del migdia és més aviat greixós, intenta menjar alguna cosa lleugera, baixa en greixos, quan sopis a casa.
 
7. El berenar està servit! Menja a l’hora indicada i canvia amb freqüència allò que piques entre hores
Encara que mengis amb regularitat al llarg de tot el dia, hi ha vegades que et ve la gana entre àpats, sobretot si has fet molt exercici físic. Els aperitius poden enganyar la gana, però no han de substituir mai cap àpat, sinó servir només de complement. Hi ha multitud d’aliments per a picar a la teva disposició. Pots escollir entre un iogurt, una mica de fruits secs o frescos, barretes de verdures ( per exemple d’api o de pastanaga), nous sense sal, coques d’arròs o, potser, una llesca de pa de fruites o una mica de pa amb formatge . De manera ocasional, potser prefereixes patates fregides o altres aperitius envasats en bossa, una xocolatina, un tall de pastís o galetes. Siguin les que siguin les teves preferències, recorda que sempre és bo escollir aliments variats a l’hora de mantenir una dieta equilibrada.
 
8. Sadolla la set. Beu quant puguis
Sabies que més de la meitat del teu pes és aigua? Per tant, a més d’aportar al cos tots els aliments que necessita a diari per a estar en forma, has de regar-lo amb un mínim de 5 vasos de líquid al dia. És molt important tenir sempre begudes a mà per tal d’evitar la deshidratació, sobre tot quan fa calor o quan practiques molt exercici. Com a norma general, encara que no sempre,  el cos t’ho comunicarà fent que sentis set. L’aigua és fantàstica: tant la de l’aixeta com la mineral (la normal o la de sabors, amb o sense gas). Els sucs de fruita, el te, els refrescos, la llet i les altres begudes també estan bé, sempre que les prenguis de vegades.
 
9. Tingues cura de les teves dents! Raspalla’t les dents almenys dos cops al dia
Raspalla’t les dents almenys dos cops al dia. Menjar massa sovint al llarg de tot el dia aliments rics en sucre o fècula pot contribuir a l’aparició de càries. Així que, no et passis tot el dia menjant llaminadures i bevent refrescos! Els xiclets sense sucre poden ajudar a mantenir les teves dents sanes, però la millor manera de conservar un somriure esplèndid consisteix en rentar-se les dents dos cops al dia amb un dentífric amb fluor. A més, després del raspallat nocturn, no has de menjar res i veure únicament aigua.

10. Mou-te! Fes exercici a diari
De la mateixa manera que les bicicletes s’oxiden si no les fem servir sovint, els teus músculs i ossos necessiten que els mantinguis actius. L’exercici és indispensable per mantenir en forma el cor i  enfortir els ossos. I pot resultar molt divertit. Procura realitzar algun tipus d’exercici cada dia, com anar caminant a l’escola, o pujar les escales ben de pressa. També els jocs que practiques a l’hora del pati, com el futbol o saltar a corda, són un bon entreteniment. La natació és un dels esports més beneficiosos per la salut.
comparteix aquest article
© Compass España 2011 | Termes i condicions | Política de privadesa  | Avís legal | Mapa del site  | Codi de conducta  | www.compass-group.es  | www.compass-group.com
Termes i condicions

1. OBJECTE

Els presents termes i condicions generals d'ús (en endavant, les “Condicions Generals d'Ús”) regulen l'ús del website www.scolarest.es (en endavant, el \website\) d'EUREST COLECTVIDADES, S.L (en endavant, “Eurest”)
El website està dirigit principlament a usuaris residents a Espanya. Eurest no assegura que el website compleixi amb legislacions d'altres països, ja sigui en la seva totalitat o parcialment. Si vostè resideix o es troba domiciliat en qualsevol altre lloc i decideix accedir i/o utilitzar el website, ho farà sota la seva responsabilitat i risc i s'haurà d'assegurar que tal accés i/o utilització compleix amb la legislació local aplicable, no assumint Eurest cap responsabilitat que se'n pugui derivar.
En accedir i utilitzar aquest Website, vostè reconeix que ha llegit i acceptat aquestes Condicions Generals d'Ús i es compromet a complir amb tots els seus termes i les seves condicions. De la mateixa manera vostè reconeix i accepta que l'accés i l'ús d'aquest Website estarà subjecte a les Condicions Generals d'Ús, així com qaulssevol altres condicions generals o particulars que en resultin d'aplicació. Eurest anunciarà al Website modificacions o actualitzacions introduïdes i sol•licitarà dels usuaris afectats el seu consentiment de les mateixes. En tot cas, Eurest el convida a consultar les presents Condicions Generals d'Ús de manera periòdica.

2. CONTINGUTS

El Website està concebut com una eina que permet als usuaris accedir a diversos continguts , notícies i informació corporativa, així com a informació detallada sobre els diferents serveis oferts tant per Eurest com per la resta de les companyies integrants de Compass Group España.
En particular, el Website li permetrà conèixer els nsotres serveis de restauració i de suport en el marc dels sectors en els quals desenvolupem la nostra activitat, com són: empreses i indústria, alta restauració, educació, hospitals i clíniques, tercera edat, social i menjars a domicili.
De la mateixa manera, el Website es constitueix com un canal de comunicació per a aquells clients que desitgen sol•licitar qualsevol tipus d'informació i/o plantejar alguna suggerència, així com, addicionalment, per aquells candidats que desitgin participar en futurs processos de selecció de personal portats a terme en el si de Compass Group España.
(en endavant, els “”Serveis”).
Eurest es reserva el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i la ubicació del Website, així com les corresponents condicions d'accés i ús.

3. ÚS DEL WEBSITE

L'accés de determinats Serveis del Website pot estar subjecte al previ registre mitjançant la complimentació del corresponent formulari (en endavant, el “Formulari de Registre”). Eurest es reserva el dret d'acceptar o rebutjar lliurement la seva sol•licitut de registre. En tot cas, les dades que vostè introdueixi al Formulari de Registre hauran de ser exactes, actuals i veraces en tot moment, de conformitat amb allò indicat a la Política de Privadesa.
Vostè reconeix i accepta que l'accés del Website i/o dels Serveis inclosos en aquest, té lloc lliure i conscientment, sota la seva exclusiva responsabilitat. Eurest no serà en cap cas responsable de l'ús que vostè pugui fer del website o dels Serveis, ni dels danys i perjudicis que se'n puguin derivar.
Vostè es compromet a fer un ús adequat i lícit del Website i dels Serveis, de conformitat amb la legislació aplicable, les presents Condicions Generals d'Ús, la moral i bons costums generalment acceptats i d'ordre públic.
En concret vostè haurà d'abstenir-se de(i) fer un ús no autoritzat o fraudulent del Website i/o dels Serveis; (ii) accedir o intentar accedir a recursos restringits del Website; (iii) utilitzar el Website i/o els Serveis amb fins o efectes il•lícits, il•legals, contraris a allò establert en les presents Condicions Generals d'Ús, a la bona fè i a l'ordre públic, lesius dels drets i dels interessos de tercers, o que, de qualsevol manera puguin causar danys, inutilitzar o sebrecarregar el Website o impedir la normal utilització o gaudi del Website; (iv) provocar danys al Website, o als sistemes dels nostres proveïdores o de tercers; (v) introduir o difondre virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys als sistemes d'Eurest, dels sus proveïdores o de tercers, (vi) intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades d'Eurest, tercers proveïdores y altres usuaris; (vii) reproduir o copiar, distribuir, permetre l'accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, a menys que vostè compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o que fer-ho estigui legalment permès; (viii) suprimir, ocultar o manipular les notes sobre Drets d'autor y altres dades identificatives d'Eurest o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanismes d'informació que puguin insertar-se als continguts; (ix) obtenir o intentar obtenir els continguts utilitzant per a fer-ho mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s'hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s'hagin indicat expressament a les pàgines web on es trobin els continguts o, en general, dels que s'emprin habitualment a Internet per no entranyar cap risc de dany o inutilització del Website i/o dels Serveis.

4.DRETS DE PROPIETAT INTEL•LECTUAL I INDUSTRIAL

Vostè reconeix i accepta que tots els drets de propietat intel•lectual i industrial sobre els continguts i/o qualssevol altres elements insertats en el website (incloent, sense limitació, marques, logotips, noms comercials, textos, imatges, gràfics, dissenys, sons, bases de dades, software, diagrames de fluxe, presentació, audio i vídeo), pertanyen a Eurest i/o a tercers.
Eurest l'autoritza a utilitzar, visualitzar, imprimir, descarregar i emmagatzemar els continguts i/o elements insertats en el website exclusivament per al seu ús personal, privat i no lucratiu, sempre que s'indiqui l'orígen i/o autor d'aquests i que , en el seu cas, aparegui el símbol de copyright i/o marques registrades (TM) dels seus titulars. Queda terminanment prohibit la utilització d'aquests elements, la seva reproducció, comunicació i/o distribució amb finalitats comercials o lucratives, aií com la seva modificació, alteració o descompilació.
Qualsevol altre ús o explotació de qualssevol continguts i/o altres elements insertats en el website disferents dels aquí expressament previstos, estarà subjecte a l'autorització prèvia d'Eurest o del tercer titular dels drets afectats.

5. ENLLAÇOS
El website pot incloure enllaços que permetin accedir a websites de tercers. Aquests elements es facilitaran únicament a efectes de referència. En tot cas es recomana que consulti els termes i condicions d'ús i les polítiques de privacitat dels websites de tercers als quals accedeixi, en el seu cas, a través d'enllaços inclosos al Website.
Si bé Eurest únicament facilita enllaços a aquells websites que, al seu lleal saber i entendre, compleixen amb la legislació aplicable, Eurest no aprova ni controla els continguts d'aquests websites i/o qualssevol modificacions dels mateixos, i exclou expressament tota responsabilitat per qualsevol dany que se'n pugui derivar de l'accés, ús o impossibilitat d'ús, per part dels usuaris, de qualsevol website amb el qual s'hagi establert un enllaç o del contingut del mateix.
Si bé no tenim cap responsabilitat ni assumim cap obligació de revisió dels continguts de les pàgines web a les quals s'hi pugui accedir des del Website, ens reservem el dret de retirar o bloquejar l'accés als esmentats continguts sota sospita que esdevenimentualment puguin ser il•lícits o lesionar béns o drets de tercers susceptibles d'indemnització i, per suposat, en aquells casos en què en tinguem coneixement efectiu, ja sigui per resolució judicial, ordre administratiu o per qualsevol altre mitjà.
D'altra banda, queda prohibit vincular quasevol lloc web sense l'autorització prèvia i per escrit d'Eurest. Qualsevol sol•licitud haurà de dirigir-se a la següent adreça de correu electrònic: marketing.madrid@compas-group.es.
En tot cas, la pàgina web que estableixi l'enllaç al Website haurà de complir amb la llei i no disposar, allotjar o enllaçar amb continguts il•lícits o contraris a la moral, els bons costums i/o a l'odre públic, així com tampoc vulnerar els béns o drets d'Eurest.

6. CONTRASENYES
L'accés i ús de les àrees d'accés restringit del website realitzades sota la contrasenya assignada a l'usuari es reputaran realitzats per aquest usuari, el qual respondrà en tot cas de tal accés i ús. L'usuari serà responsable en tot moment de la custòdia de la seva contrasenya, assumint, en conseqüència, qualssevol danys i perjudicis que se'n puguin derivar per un ús indegut, així com la cessió, revelació o extraviament de la mateixa.
En cas d'oblit de la contrasenya o qualsevol altra circumstància que suposi un risc d'accés i/o un risc d'ús per part de tercers no autoritzats, vostè haurà de comunicar-ho immediatament a Eurest per tal que procedim immediatament al bloqueig o substitució de la mateixa. En tot cas, qualssevol operacions realitzades abans de l'esmentada comunicació es reputaran efectuades pel titular de la contrasenya, qui serà responsable i pagarà les despeses i/o danys que es derivin de qualsevol accés i/o ús no autoritzat que es realitzi amb anterioritat a l'esmentada comunicació.

7. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT
Eurest no garanteix la disponibilitat i continuitat del funcionament del Website. En conseqüència, Eurest no serà en cap cas responsable de qualssevol danys i perjudicis que es puguin derivar de (i) la manca de disponibilitat o accessibilitat al Website; (ii) la interrupció del funcionament del Website o errades informàtiques, averies telefòniques, desconnexions, retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues a les línies telefòniques, centres de dades, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, produïts en el curs del seu funcionament; i (iii) altres danys que puguin ser causats per tercers mitjançant intromissions no autoritzades al•lienes al control d'Eurest.
Amb la finalitat de disminuir el risc d'introducció de virus en el Website, Eurest utilitza programes de detecció de virus. No obstant això, Eurest no garanteix l'abscència de virus ni d'altres elements al Website introduïts per tercers aliens a Eurest que puguin produir alteracions als sistemes físics o lògics dels usuaris o als documents electrònics i fitxers emmegatzemats als seus sistemes. En conseqüència, Eurest no serà en cap cas rsponsable de qualssevol danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de la presència de virus o altres elements que puguin produir alteracions als sistemes físics o lògics, documents electrònics o fitxers dels usuaris.
Eurest adopta diverses mesures de protecció per a protegir el Website contra atacs informàtics de tercers. No obstant, Eurest no garanteix que tercers no autoritzats no puguin conèixer les pàgines del Website que visita l'usuari, així com tampoc les condicions, característiques i circumstàncies en les quals l'usuari visita el Website. En conseqüència, Eurest no serà en cap cas responsable de l'esmentat accés no autoritzat.

8. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
Qualsevol dada de caràcter personal que vostè ens facliti durant l'ús del Website serà tractada d'acord amb la Política de Privadesa d'Eurest i, en el seu cas, amb les clàusules addicionals que es puguin establir a l'efecte en els corresponents formularis de recollida de dades en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Vostè haurà de llegir i acceptar l'esmentada Política i , en el seu cas, la clàusula addicional que s'hagués pogut establir, abans de facilitar les seves dades personals a Eurest.

9. CONFIDENCIALITAT
Eurest manifesta i garanteix que realitzarà en tot moment els seus millors esforços per tal de mantenir la màxima confidencialitat i privadesa de les dades personals aportades pels usuaris, i garanteix que en cap cas es cedirà aquesta informació a terceres empreses alienes a Eurest o a altres persones sense el previ consentiment dels usuaris, tret que intervingui un requeriment legal o judicial.

10. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Les presents Condicions Generals d'Ús, així com la relació entre Eurest i l'usuari, es regiran i interpretaran d'acord amb la llei espanyola. Les parts acorden sotmetre's a la jurisdicció exclusiva dels jutjats i tribunals de la vila de Madrid per a la resolució de qualsevol controvèrsia en relació amb les presents Condicions Generals d'Ús o la relació entre les mateixes.
Política de privadesa

De conformitat amb la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter Personal (en endavant “LOPD”) i la seva normativa de desenvolupament, mitjançant la present política de privacitat (en endavant la Política de Privacitat), EUREST COLECTIVIDADES, S.L (en endavant “Eurest”), desitja informar-lo sobre la política general de protecció de dades de caràcter personal del seu website www.scolarest.es (en endavant el “website”), per tal que vostè determini lliure i voluntàriament si desitja facilitar a Eurest les dades personals que li requerim o que poguem obtenir de vostè d'acord amb els seu accés i l'ús del website.

1. OBJECTE I FINALITAT DE LA RECOLLIDA DE DADES PERSONALS
Eurest recull dades personals dels usuaris del website, incloent, sense caràcter limitatiu, nom i cognoms, adreça de correu electrònic, empresa a la qual pertany, adreça postal, número de telèfon, així com, en el seu cas, el nom d'usuari i la contrasenya (en endavant les “Dades Personals” o “Dades”) mitjançant diversos mitjans, incloent sense caràcter limitatiu, els diferents formularis que apareixen al Website o a través de cookies (de conformitat d'allò disposat a l'apartat 2), que seran inclosos en un fitxer d'Eurest a Calle Pinar de San José, 98 – 28054 Madrid.
Amb independència que Eurest realitzi o no comprovacions de les Dades Personals que vostè ens faciliti, vostè garantirà, en tot cas, la veracitat de les mateixes. Referent a això, vostè s'obliga a mantenir la informació facilitada a Eurest perfectament actualitzada de manera que respongui, en tot moment, a la seva situació actual, essent vostè l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a Eurest o a tercers per la informació que faciliti.
El Website, a més de ser una eina que permet a l'usuari accedir a diversos continguts, notícies i informació corporativa, així com la informació detallada sobre els diferents serveis oferts tant per Eurest com per la resta de les companyies integrants de Compass Group España, es constitueix com un canal de comunicació per a aquells clients i/o potencials clients que desitgin sol•licitar algun tipus d'informació i/o plantejar alguna suggerència, així com, addicionalment, per a aquells candidats que desitgin participar els futurs processos de selecció de personal portats a terme en el si de Compass Group España.
En concret, el tractament de Dades es porta a terme per Eurest amb vista, entre d'altres, a atendre adequadament les sol•licituds manifestades pels propis usuaris a través del Website, bé siguin clients, potencials clients o candidats per a futurs processos de selecció personal.
També podrem utilitzar les Dades dels usuaris per a l'enviament de comunicacions comercials, fins i tot per correu electrònic o altres mitjans electrònics equivalents, sobre els productes i/o serveis d'Eurest, així com la resta de les companyies de Grupo Compass que estimem que puguin ser d'interès relacionats amb els sectors de restauració, càtering, alimentació, neteja, recepció, manteniment, jardineria, seguretat i altres serveisauxiliars a empreses com ara atenció telefònica, reprografia i correu, sempre que l'usuari així ho autoritzi expressament marcant la casella corresponent en omplir els diferents formularis inclosos al Website. En tot cas, Eurest li donarà l'oportunitat de revocar el seu consentiment a l'enviament de comunicacions comercials per via electrònica en qualsevol moment.
Llevat que s'indiqui una altra cosa, sense perjudici que el subministre de les Dades facilitades a Eurest és voluntari, la manca de subministre pot afectar l'adequat funcionament del Website.

2. COOKIES
Eurest utilitza cookies per a idenificar als usuaris que visiten el Website, recordar les preferències dels usuaris i proporcionar serveis personalitzats, així com per fer un seguiment de l'ús del Website. Vostè pot configurar el seu navegador per tal que rebutgi la instal•lació de cookies. Nogensmenys, determinades àrees o serveis del Website podrien no estar disponibles en cas d'escollir aquesta opció.
De la mateixa manera, el Website pot incloure cookies de tercers proveïdors de serveis i/o continguts. Eurest no controla la introducció d'aquestes cookies i, en conseqüència, no serà en cap cas responsable per qualssevol activitats de tractament portades a terme pels esmentats tercers en relació amb les Dades recollides mitjançant les cookies introduïdes pels mateixos en el Website.

3. MENORS D'EDAT
Amb caràcter general, el Website i els serveis oferts en el seu contingut, no estan dirigits a menors d'edat. Eurest es reserva el dret de verificar, pels mitjans que consideri més oportuns, l'edat real de qualsevol usuari que hagi subministrat qualssevol Dades a Eurest a través del Website. Sota sospita que un usuari que hagi facilitat les Dades al website sigui menor d'edat, Eurest podrà denegar a aquest usuari l'accés als serveis oferts en el mateix.

4. DIVULGACIONS DE DADES

Eurest podrà cedir les Dades per a les finalitats descrites sota l'apartat 1 a altres companyies pertanyents a Grupo Compass, algunes de les quals podran estar localitzades fora de l'Espai Econòmic Europeu ( en endavant, “EEE”), incloent països que no ofereixen un nivell de protecció equivalent al de l'EEE. Vostè podrà accedir al llistat de companyies pertanyents a Grupo Compass a través del següent enllaç: http://www.compass-group.com/world-of-compass.htm. Siusplau, revisi l'esmentat enllaç amb regularitat.
Eurest pot igualment requerir posar les Dades Personals o part d'elles a disposició de tercers prestadors de serveis, com per exemple empreses informàtiques, proveïdors de serveis de hosting, etc… amb la finalitat de l'adequat manteniment i funcionament del Website. Alguns dels esmentats prestadors de serveis podran estar localitzats fora de l'EEE, incloent països que no ofereixen un nivell de protecció equivalent al de l'esmentat Espai.
Finalment, Eurest podrà requerir posar les Dades a disposició de potencials compradors d'Eurest o de qualsevol dels seus actius o negocis; comptables; auditors; advocats i altres assessors externs, alguns dels quals podran estar localitzats fora de l'EEE, incloent països que no ofereixen un nivell de protecció equivalent al de l'EEE.

5. SEGURETAT
Eurest manifesta i garanteix que realitzarà en tot moment els seus millors esforços per a mantenir la seguretat i la confidencialitat de les Dades Personals i que continuarà millorant les mesures de seguretat adoptades en línia amb qualssevol desenvolupaments legals i tecnològics.
En particular, Eurest garanteix que ha adoptat les mesures de seguretat exigides d'acord amb el Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.

6. DRETS DELS USUARIS
Vostè podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició al tractament de les seves Dades Personals, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a la següent adreça: marketing.madrid@compass-group.es o dirigint per escrit a l'adreça indicada sota l'apartat 1 de la present Política.

7. MODIFICACIONS DE LA POLITICA DE PRIVADESA
En cas que Eurest modifiqui la present Política de Privadesa, Eurest publicarà una notificació al website per tal que vostè pugui tenir coneixement de qulsevol canvi en el tipus de Dades que es recullen, les finalitats del tractament i/o les comunicacions a tercers. En cap cas qualssevol modificacions de la Política de Privadesa afectaran, per sí mateixes, a l'elecció que vostè hagi formulat pel que fa a la manera pot utilitzar les seves Dades Personals.

8. RESPONSABILITAT
Vostè s'obliga a mantenir indemne a Eurest davant de qualsevol reclamació que pugui ser interposada contra aquesta ( en especial, en cas d'obertura de qualsevol tipus d'expedient per part de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades) per l'incompliment per part de vostè de les obligacions recollides en la present Política, així com a la legislació vigent en cada moment en matèria de protecció de dades de caràcter personal i acceptar satisfer l'import al qual, en concepte de sanció, multa, indemnització, danys, perjudicis i interessos pugui ser condemnada urest, incloent honoraris d'advocats, amb motiu de l'esmentat incompliment.

9. ACCEPTACIÓ
L'enviament de Dades Personals mitjançant els formularis del website, o per l'ús d'altres serveis oferts pel website suposa el seu consentiment exprés al tractament de les Dades Personals per Eurest en els termes descrits en la present Política de Privadesa, així com, en el seu cas, en les clàusules addicionals en matèria de protecció de dades personals que puguessin figurar al peu de cada un dels formularis de recollida de dades personals del Website.
Avís legal

El presente website, www.scolarest.es, és titularitat d’EUREST COLECTIVIDADES, S.L. (en endavant, “Eurest”), amb domicili social a Calle Pinar de San José, 98 – 28054 Madrid, CIF número B80267420 i inscrita al Registre Mercantil de Madrid:

TOM: 13.306
FOLI:123
SECCIÓ : 8
FULL: M-50559

Vostè podrà posar-se en contacte amb Eurest a través dels següents mitjans:
Per correu postal, mitjançant l'enviament d'una carta a l'adreça a dalt indicada.
Per e-mail, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a la següent adreça: marketing.madrid@compass-group.es.
Per telèfon al el següent número: 91 542 53 39.
Per fax al següent número: 91 740 26 13
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
acceptar
Política de galetes

Què són les galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegació d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i conté dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferències de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per què utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessàries i esencials per a que vosté utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar areas segures, opcions personalitzades, ... A més utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anàlisi de l'us de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, medint l'us i el rendiment de la pàgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc web també pot contenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Nosaltres no controlem les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de las xarxes socials o altres webs, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tècniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalització: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web.

Galetes analítiques: les utilitzem per crear perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informació del comportament per mitjà de l'observació dels habits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferències de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessió: són aquelles que duren el temps que l'usuari està navegant per la pàgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: són aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per cumplir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, només utilitzarem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autorització implica que n'accepta l'us.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autorització per l'us de les galetes.

Si tot i així, decideix modificar la configuració del seu accçes a la pàgina web, ha de saber que es possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment modificant els paràmetres corresponent segons el navegador:

Internet explorer - windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox - support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Google Chrome - support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Safari - support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES